Відома українська співачка Оля Полякова, яку багато хто знає як Королеву ночі, часто відверто спілкується з аудиторією на різні теми. Під час короткої розмови з "Люкс ФМ" вона дозволила дізнатися про себе ще більше.

Оля Полякова відповіла на декілька доволі провокаційних питань. Наприклад, які непристойні пропозиції їй надходили від чоловіків. Співачка чесно зізналася, що її завжди боялися, тим паче вона заміжня жінка.

"От якби я була баба розлучена, незаміжня або незаймана, то можливо", - заявила артистка.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

Також зірка вирішила поділитися своєю давньою сексуальною фантазією. Слова Полякової шокують частину її аудиторії, це точно.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Так, вона уявляла себе голою, що біжить полем, а наздоганяли її брати Клички. Обидва талановиті спортсмени, а один із них зараз обіймає посаду мера Києва. Однак у Олі змінилися смаки із віком.

"Це я так жартувала, колись давно. Вже зараз не хочу, що вони бігли (брати Клички). Я подумаю, хто повинен бігти" - жартівливо відповіла Полякова.

Раніше ми писали про те, що комік Тимошенко визвірився на Полякову через весілля прокурора, Притула теж не промовчав: "Оля, ти тупа"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова розповіла, на що витратила гонорар за весілля прокурора Ільницького та Москви

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова зганьбилася, не дізнавшись Андрія Ярмоленка зі збірною: "Я навіть не знала, що ви існуєте"