Відома співачка Тіна Кароль нещодавно випустила нову пісню "Не святі", яка з перших хвилин знайшла відгук у серцях тисяч її фанатів. Однак популярний блогер Богдан Беспалов знайшов цікавий нюанс у новій роботі артистки.

Про це блогер розповів у своєму новому випуску на YouTube каналі. За його словами, Тіна Кароль буквально ожила і почала випускати не лише "плаксиві" пісні. Втім, її робота йому дуже нагадала обкладинку з пісні зрадниці Ані Лорак "Я жива", яка була випущена ще 2021 у році.

"Це випадково чи випадково надихнулася? Не знаходите щось спільне?", - запитав блогер.

Блогер про "плагіат" Тіни Кароль, кадр з відео
Блогер про "плагіат" Тіни Кароль, кадр з відео

Справді, на обкладинках можна помітити обличчя артисток крупним планом із заплющеними очима. Більше того, їхній макіяж, виконаний у блакитних відтінках, теж схожий.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Блогер зазначив, що Кароль хотіла зробити якнайкраще, але в результаті вийшов "трохи плагіат", проте він не виключає, що в мистецтві може бути схожість.

"Виглядає так - або полінувалася, або надихнулася", - зазначив він.

Раніше ми писали про те, що блогер розсекретив ім'я коханця Тіни Кароль: разом відпочивали на курорті ще до війни

Як повідомляв Знай.ua, "Пропоную потриматися за мій стовбур": флірт "янголятко" Тіни Кароль із гарним чоловіком зайшов надто далеко

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль переконана, що українці не готові до бою до якогось рівня: "Розпочнеться інша складна сторінка історії"