Руслана Писанка — українська актриса та телеведуча, яка радувала громадян своєю появою в ефірі багато років.

Вона пішла з життя 19 липня 2022 року, її порох, як і порох її мами, перебував у крипті Спасо-Преображенського собору, але зараз стало відомо про бажання перепоховати зірку в Києві, на одному з цвинтарів. Про це розповів Єгор Гордєєв, її друг, у себе в Telegram-каналі, дізнавшись про цю інформацію від її чоловіка Ігоря Ісакова.

Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото: Знай.ua
Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото: Знай.ua

Саме він і перевіз її порох в Україну з Німеччини, куди вона виїхала від початку війни для лікування травмованої ноги... і де вона дізналася про онкологію. Спасо-Преображенський собор спочатку був обраний недарма, це її улюблений храм у Києві. Її мати теж померла від онкології. Їх відспівували саме там.

Єгор Гордєєв дізнався від знайомої, що Руслана "зникла" з крипти Спасо-Преображенського собору. Тому він звернувся до Ігоря Ісакова, а той повідомив, що Писанка буде спочивати разом з батьком, мамою, братом та іншими членами сім'ї.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото з Фейсбук
Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото з Фейсбук

"Зараз її порох знаходиться у Свято-Преображенському соборі, проте зберігався там тимчасово. Вже знайдено місце на цвинтарі, де буде перепоховання. Іде виготовлення пам'ятника. Урна буде перенесена туди і прах відданий землі. Прах мами вже забрали, перепоховали", - заявляють там.

Нагадаємо, "вона б не хотіла, щоб плакали": у річницю смерті Писанки її чоловік показав частину будинку, що згорів після трагедії

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Данилко з розбитим серцем показав фатальну жінку: "Погода завжди була сонячною"

Знай.uа писав, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" зізналася, з ким не спала всю ніч: "Таких людей не хочеться відпускати"