Оля Полякова — досить скандальна українська виконавиця, котру не вдається утриматися від конфліктів хоча б на кілька місяців.

Нещодавно, наприклад, вона виступала на розкішному весіллі прокурора Ільницького. Незабаром після цього, у випуску "Хто зверху?" не вгадала капітана збірної України Андрія Ярмоленка, відреагувавши на його "існування" не належним чином. А зараз, під час інтерв'ю, вона розповіла про конфлікт із Тіною Кароль.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

Їй згадали про те, що було ще на початку 2021 року. Тоді Оля Полякова назвала Тіну "плакальницею на похороні". Кароль тоді зазначила, що плакатиме, але точно не на таких сумних "заходах". Суперблондинка вибачилася, заявивши, що її слова стосувалися лише репертуару Тіни Кароль.

Зараз, через три роки від того моменту, про цей конфлікт, за словами Полякової, вже й згадувати не варто. До того ж, Оля вважає, що вже вона стала "плакальницею" через нові пісень.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

"Люди під моїми сумними піснями пишуть, що титул головної "плакальниці" країни повільно перейшов до Полякової. Тож Тіна на мене більше не ображається", - розповіла знаменитість.

Нагадаємо, Оля Полякова розповіла, на що витратила гонорар за весілля прокурора Ільницького та Москви

Як повідомляв "Знай.uа", блогер розсекретив ім'я коханця Тіни Кароль: разом відпочивали на курорті ще до війни

Знай.uа писав, Оля Полякова зганьбилася, не впізнавши Андрія Ярмоленка зі збірною: "Я навіть не знала, що ви існуєте"