Відомий український дизайнер та модельєр Андре Тан ділиться із своєю аудиторією не тільки стильними порадами, він також радить цікаві фільми та літературу і розповідає про свої будні.

Цього разу Андре розповів на своїй сторінці Instagram історію про дружбу, яка дала йому життєвий урок.

Андре Тан. Фото Instagram
Андре Тан. Фото Instagram

Дизайнер розповідає, що його друг дитинства, з яким вони "пройшли разом - від гуртків з плавання до гастролювання із народним оркестром по всьому СНД", після його переїзду до Києва та попросив у нього кругленьку суму грошей.

"Коли я вступив до текстильного технікуму, ми вже мало спілкувалися, а потім і зовсім втратили контакт. Але через п'ять років, коли я вже переїхав до Києва, мій "друг" раптового приїздить до мене нібито у гості і просить мене позичити немаленьку таку суму на новий бізнес", - розповідає модельєр.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як зазначає дизайнер, він навіть не задумався про те, чи потрібно давати гроші людині із якою довгий час не спілкувався, адже дружба у його житті грає важливу роль.

Втім після того, як "друг дитинства" отримав потрібну суму, він зник із життя Анде Тана та заблокува його у соціальних мережах.

Дизайнер розповів, що через деякий час він намагався відновити стосунки, однак при цьому забув про борг. Звичайно Андре Тан більше не став йому довіряти.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

"Пройшов рік, а він так і не зʼявився. Думаю, що результат досить очікуваний — він просто зник, заблокувавши мене в усіх соцмережах… Я зрозумів, що друзі повинні відповідати внутрішньому стану — я просто переріс цю людину. Я дуже змінився за ті 5 років, це правда. І як тільки я відпустив своє минуле життя, своє минуле оточення — гроші почали приходити, кар'єра почала стрімко розвиватися, і мій духовний розвиток розпочався саме в той період життя. Тож висновок такий — не бійтесь відпускати минуле"- поділився модельєр.

Нагадаємо, викиньте це з вашої шафи: речі, які замість краси додають вам кілька років.

Раніше повідомлялося, що ці поради зроблять вас іконою стилю: Андре Тан розповів, як точно визначити застарілу річ.

Також, Андре Тан назвав п'ять речей, які ніколи не вийдуть з моди: гардероб на всі часи.