Ксенія Мішина – відома українська актриса, головна героїня першого сезону романтичного шоу "Холостячка".

Жінка, яка останнім часом максимально розкрилася перед аудиторією, а можливо лише перед самою собою, дозволяючи собі публікувати досить відверті кадри та відео, не соромлячись засудження з боку оточуючих. Через це у коментарях постійно з'являються незадоволені люди. А зараз Ксенія поділилася роликом та великим текстом.

Ксенія Мішина, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина, фото: Знай.ua

“Мені тут пишуть: “Якщо ти така красива і успішна, то чому одна?” Вважаю, що це одна з найдурніших ілюзій, нав'язаних суспільству. Вже досить примітивно вважати, що жінка прагне краси та особистої вишуканості для того, щоб її обрали", - заявляє Ксенія Мішина.

Вона не може повірити, що хтось досі вважає, що жіноче існування може ощасливити лише чоловічий статевий орган. І наголосила, що дуже важливо запам'ятати, що представниці прекрасної статі самі можуть обирати, коли, які та з ким стосунки їм будувати.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Це може бути просто с*кс, це може бути глибше. А якщо ви чогось не бачите, це не означає, що цього немає", - додала актриса.

Ксенія Мишина, скріншот: Instagram
Ксенія Мишина, скріншот: Instagram

У публікації вона постала у чарівному напівпрозорому вбранні, демонструючи стрункі ніжки, плоский живіт та частково груди.

Нагадаємо, Ксенія Мішина з "Кріпосної" після Еллерта зрозуміла, хто така справжня жінка: "Я закохалася"

Як повідомляв "Знай.uа", син Ксенії Мішиної вистрибнув з вікна та потрапив на відео - що сталося

Знай.ua писав, "невиліковна": Ксенія Мішина "осідлала" красуню і дістала заради неї мову