Українські зірки всіма силами та методами намагаються допомогти ЗСУ у боротьбі з окупантами, і співачка Аліна Паш не виняток. Заради грошового збору на рації для військових у Херсоні, вона наважилася на сміливий крок – оголити своє тіло.

Оголену фотографію, зроблену в мінімальних рамках пристойності, Аліна Паша розмістила в Instagram. На кадрі співачка позує топлес, абсолютно без білизни, проте свої "вишеньки на торті" вона все ж таки приховала.

"Не потрібен костюм на Геловін 🙄 І цукерки не потрібні, тільки ваші пожертвування", - написала Аліна Паш.

Скріншот із Instagram, Аліна Паш
Скріншот із Instagram, Аліна Паш

Саме такий спосіб зірка обрала, щоб привернути увагу українців до важливого збору для військових у Херсоні, та й у неї вийшло. Принаймні, фанати в коментарях були дуже активними, побачивши оголену Аліну.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Втім, не всі оцінили ідею артистки. Деякі натякнули, що не обов'язково роздягатися заради того, щоби зібрати гроші. Були й ті, хто захотів оцінити фігуру Аліни ззаду.

"Спереду сексі, давай ще корму зацінимо", "Нічим не здивувала, нічим не зраділа", "Я так розумію, ідеї вже закінчилися", - написали українці.

Коментарі - instagram.com/alinapash/
Коментарі - instagram.com/alinapash/

Коментарі - instagram.com/alinapash/
Коментарі - instagram.com/alinapash/

Раніше ми писали про те, що "Страшні речі навколо відбуваються": Аліна Паш розповіла про домагання трьох п'яних чоловіків

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Паш показала, як розважається, коли все навколо занурюється у темряву: "Біля вогню..."

Також портал Знай.ua писав, що піджак на голе тіло та кольчуга: Аліна Паш у спокусливому вбранні поділилася новим досягненням