Олексій Потапенко (Потап) — відомий український продюсер, репер, який зазнає деяких труднощів від початку повномасштабної війни.

Чоловік Насті Каменської та сама виконавиця виїхали з країни ще за кілька днів/тижнів до 24 лютого 2022 року. Довгий час вони перебували за кордоном, невдовзі жінка повернулася, а Потап так і залишався у Барселоні.

Настя Каменських та Потап, скріншот: Instagram
Настя Каменських та Потап, скріншот: Instagram

Але це не могло довго продовжуватися. Олексій все ж таки приїхав в Україну, але незабаром ухвалив низку неправильних рішень, одне з яких — публікація пісні "Волонтер". Зараз відомо, що Потапенко знову полетів до Барселони. Однак, яким чином йому вдалося вибратися, не повідомляється.

Натомість продюсер ділиться серією досить дивних відео в TikTok, через які користувачі вважають, що у нього почалися проблеми із психікою. І треба пройти лікування.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Олексій Потапенко, фото: Instagram
Олексій Потапенко, фото: Instagram

На цей раз Олексій записав відео під пісню Маші Кондратенко "На горі". На ньому жовта шапка та червоний жилет. Найнезрозуміліше сталося невдовзі. Він почав піднімати камеру вгору, і в кінці виявилося, що він сидить в одних трусах.

"Я в шоці, Потапе, що з тобою трапилося...", "А я думала, що у мене якісь проблеми", "Іти треба красиво і вчасно", - пишуть користувачі в коментарях.

@potapreal

На горі🔥

♬ на горі - 4 - Маша Кондратенко

Нагадаємо, "заберіть у діда пляшку": українці посилають Потапа до нарколога через дивну поведінку

Як повідомляв "Знай.uа", Потап зібрався воювати з Барселони: "Закликають – йду"

Знай.ua писав, на реабілітацію? Потап вирвався з "київського котла" і полетів до Барселони.