Відома українська журналістка та ведуча проєкту "Світське життя" та "Голос країни" та дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча зібралась йти в політику. Для того щоб привернути увагу до її особистості, видання Vogue опублікувало свіженьку фотосесію та інтерв'ю із нею.

Про це розповідає український блогер-пліткар Богдан Беспалов.

Катерина Осадча. Фото Instagram
Катерина Осадча. Фото Instagram

У інтерв'ю телеведуча закценутвала увагу на своїй активній соціальній діяльності та роботі пов'язаній із поверненням українців із російського полону.

"Спілкування з такою кількістю людей, як зараз, у мене не було навіть за часів "Світського". Тепер мої герої — співробітники поліції, СБУ, Генпрокуратури й Офісу уповноваженого з прав людини. З початком повномасштабної війни в Україні світське життя стало на затяжну паузу, перед суспільством постали кардинально інші питання." - розповідає телеведуча.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Катерина Осадча. Фото Instagram
Катерина Осадча. Фото Instagram

Однак блогер Беспалов вважає, що Осадча дещо лукавить та не щира перед своєю аудиторією. Він пояснює її слова тим, що журналістка встигла сильно посваритися із продакшином "1+1" на якому виходив проєкт "Світське життя" і тепер телеканал не хоче із нею співпрацювати. Беспалов вважає, що публікацією у Vogue та відкриттям благодійного фонду, телеведуча хоче привернути до себе увагу для того щоб мати електорат у політиці.

Блогер Беспалов, скріншот: YouTube
Блогер Беспалов, скріншот: YouTube

"Осадча ти не маєш взагалі нічого спільного із політикою. Куди вас усіх несе? Таким як ви не місце у Верховній Раді! Там потрібні люди, які не будуть ставити на ваги життя українців. У влади повинні будти люди, які розбираються у своїй справі, роблять усе для збереження нації та відстоюють її сувернітет на міжнародній арені, а не про те, якомога більше набити свої гаманці" - обурений блогер.

Раніше ми писали про те, що Юрію Горбунову пропонували посаду міністра культури, ведучий розповів про політичні амбіції: "Не хочеться людей ображати"

Також портал Знай.ua писав, що українці накинулися на зрадницю Тодоренко, яка гріє боки на Сейшельських островах: "Тобі не проститься!"