Відома українська телеведуча та акторка кіно і театру Руслана Писанка могла б святкувати у цьому місяці, 17 листопада, свій день народження, однак її сердце припинило битися ще у липні минулого року. Її життя забрала агресивна форма раку.

Ігор Ісаков та Руслана Писанка, фото: Instagram
Ігор Ісаков та Руслана Писанка, фото: Instagram

Декілька днів тому чоловік Руслани Ігор Ісаков вирішив перепоховати її прах із крипти Спасо-Преображенського собору, на кладовище в Берківцях, де спочивають її рідні. Він розповів, що це рішення було викликане його тривожним сном.

Про це він зізнався в oboz.ua.

Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото з Фейсбук
Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото з Фейсбук

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

За словами Ігоря Ісакова, після похорон дружини він не знаходив собі місця, адже його переслідували думки про те, що душа Руслани не може знайти спокою, а незадовго після її поховання йому наснився сон із телеведучою.

"Мені наснився сон: я, Руслана та її мама - кудись їдемо в машині. І так їм добре удвох, сміялися. Прокинувся і подумав: мабуть, треба, щоб уся сім’я була разом. Місце в крипті собору, де зберігався прах Руслани та мами, дуже гарне, але іноді в мене виникали сумніви: здавалося, що все це - ніби напоказ. Колись Руся казала: ми, як мавпочки на сцені - на огляд загалу. І отаке відчуття було в мене: Русічка не з нами вже другий рік - а спокою їй ніби немає. Мене це дуже гнітило. А от зараз, коли вона разом із рідними, мені спокійно, відлягло на душі" - ділиться Ісаков.

Він розповів, що перепоховав прах Руслани на Берковецькому кладовищі у Києві. На ньому покояться рідні телеведучої - її тато, молодший брат та мама.

Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото: Знай.ua
Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото: Знай.ua

Зірковий вдівець замовив пам'ятник, та дуже сподівається, що його встигнуть виготовити до дня народження Писанки - 17 листопада. Він також попросив священника, якого телеведуча дуже поважала, провести поминальну службу.

Нагадаємо, "вона б не хотіла, щоб плакали": у річницю смерті Писанки її чоловік показав частину будинку, що згорів після трагедії

Як повідомляв "Знай.uа", урна з прахом Руслани Писанки "зникла" зі Спасо-Преображенського собору: правду про те, що сталося, розкрив вдівець

Знай.uа писав, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" зізналася, з ким не спала всю ніч: "Таких людей не хочеться відпускати"