Днями прима-балерина, зірка "Танців зі зірками" Катерина Кухар шокувала українців натяком, що розійшлася зі своїм чоловіком, Олександром Стояновим. Вона вирішила раптово зробити нову зачіску та заявила, що в її особистому житті відбуваються зміни.

Українці також помітили, що пара почала рідко з'являтися разом - і на людях, і в соцмережі. Стоянов навіть потрапив під роздачу, коли опублікував фото з іншою жінкою. Його звинуватили у зраді балерині. Втім, виявилося, що то сестра танцюриста.

Стоянов із сестрою, фото Instagram
Стоянов із сестрою, фото Instagram

Коментарі - instagram.com/stoianov_oleksandr/
Коментарі - instagram.com/stoianov_oleksandr/

І ось, Кухар дала перший коментар після чуток про розлучення і написала пост у Instagram. Артистка наголосила, що її буквально завалили повідомленнями стурбовані українці, але вона попросила всіх не перейматися.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

" Друзі, отримую від вас безліч схвильованих повідомлень…Не хвилюйтесь! Краще подаруйте усмішку новому дню життя та слухайте сучасну якісну українську музику", - написала вона.

Також Кухар вирішила станцювати для шанувальників із широкою усмішкою на обличчі, а сама балерина немовби світилася від радості. Пісню вона теж обрала не випадково – Klavdia Petrivna "Я щаслива".

Українці залишили безліч компліментів балерині, але їхній інтерес до особистого життя Кухар не згас.

Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official
Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official

Нагадаємо, фанати Катерини Кухар побачили натяк на розрив зі Стояновим: "В особистому житті..."

Раніше ми писали про те, що ексХолостяк Макс Михайлюк з дружиною розсекретили стать майбутньої дитини: "Ми тебе дуже чекаємо"

Як повідомляв Знай.ua, стендаперка Лера Мандзюк звернулася до українських чоловіків: "А про коханок хтось подумав?"