18-річна донька Олі Полякової нещодавно з кінцями повернулася до України після року навчання у музичному коледжі Лондона та вступила до української академії. За кордоном вона зустріла хлопця Артура, з яким завела романтичні стосунки, проте нещодавно Маша повідомила про розрив.

Про те, що тепер її серце вільне, Маша розповіла у випуску шоу "Ранок у великому місті". Дівчина також не посоромилася назвати причину розриву та зазначила, що Артур – це пройдений етап.

Маша Полякова з хлопцем, фото з Instagram
Маша Полякова з хлопцем, фото з Instagram

Виявилося, що хлопець використав Машу через популярність, але вона не одразу усвідомила це. За її словами, Артур зовсім не був закоханий.

"Артур – це зараз пройдений етап, тому що він дуже негарно повівся. Він показав, яка він людина насправді. Що я йому взагалі не подобалась і це все було тому, що він хотів нагнати собі підписників. Він такими маленькими кроками почав це показувати. Можливо, він вважає, що це не так, але я це бачила", – поділилася Полякова.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Маша Полякова. Фото Instagram
Маша Полякова. Фото Instagram

При цьому Артур подобався мамі Маші. Раніше вона називала його симпатичним та милим, а батькові було до душі, що хлопець допомагає доньці закривати фінансові питання. Однак пара не жила разом через правила гуртожитку. Якби вона з'їхала, з дівчини вимагали б гроші.

"Мама сказала, що він симпатичний, і, на її думку, милий хлопчик. Батьку він теж подобається, тому що йому тепер не треба мені так багато грошей скидати на продукти, тому що в мене тепер є Артур . Він не повністю мене забезпечує, але робить свій внесок", - говорила Маша провідному Славі Дьоміну.

Нагадаємо, 18-річна донька Полякової вперше показала себе без макіяжу: "Вилікувала акне"

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова назвала свою молодшу дочку Алісу дивовижною: "Головне бажання - не іграшки"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Полякова з'їхала від батьків, але зіштовхнулася із серйозною проблемою: "Чому?"