Відомий артист, зірка "Кварталу 95" та "Ліги Сміху" Юрій Ткач виховує донечку Лізу, якій 15 вересня виповнилося вже 9 років. Дівчинка стрімко зростає, а зірковий тато вже починає хвилюватися за її майбутніх кавалєрів.

Про те, що буде робити із залицяльниками Лізи він розповів в інтерв'ю блогеру Олександру Волошину.

Юрій Ткач із дочкою. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач із дочкою. Фото: скрін youtube

Ведучий запитав Юрія, як він буде навчати дитину сексуальній освіті, адже зараз дуже модно рано починати бесіди на цю тематику.

"Буду відстрілювати. Я куплю собі двоствольну зброю і буду відстрілювати. Одна для одного яйця, друга-для другого, якщо хтось підійде раніше часу" - заявлює Ткач.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Донька Юрія Ткача. Фото Instagram
Донька Юрія Ткача. Фото Instagram

Юрій вважає, що навчати таким тонким питанням Лізу має саме дружина, а він надає перевагу фізичний боротьби із залицяльниками.

Юрій Ткач з донькою. Фото Instagram
Юрій Ткач з донькою. Фото Instagram

Зірка "Ліги Сміху" також пригадав своє дитинство, та те, що батьки з ним взагалі не проводили бесід про секс, а про цю тему він почав потороху дізнаватись у садочку.

Юрій у дошкільному віці вважав, що статевий акт - це коли "у тьоті з дядьком волоссячко зажовується і ївони кричать, бо їм боляче його смикати".

Нагадаємо, що зірка "Квартал 95" Юрій Ткач поділився болем багатьох чоловіків в Україні: "Треба лише трохи почекати...".

Раніше ми повідомляли, новий розвод? Юрій Ткач із "Квартал 95" розповів про стосунки з дружиною: "Коротше кажучи..."

Також, Юрій Ткач пообіцяв віддати весь гонорар за весілля мажора-гвалтівника: "Більше не станеться!"