Якось недавно ми писали про Костянтина Меладзе, згадуючи про нього, розповідаючи про Віру Брежнєву — вони розлучилися.

Незабаром після цього "на сцену" вийшов його брат Валерій, який пояснив, що український продюсер є аполітичним, тому нічого про війну, розпочату росіянами, говорити не збирається. І повномасштабне вторгнення, за його словами, не є розлученням Костянтина з Вірою Брежнєвою.

Костянтин Меладзе. Фото Instagram
Костянтин Меладзе. Фото Instagram

Наразі Костянтин Меладзе особисто з'явився на публіці. В Європі. Разом із зрадницею Софією Тарасовою, колишньою учасницею групи "ВІА Гра", яка народилася в Києві та починала кар'єру саме в Україні. Вона представляла нашу країну на конкурсі "Дитяче Євробачення-2013".

Наразі вона має громадянство РФ і, як мільйони інших росіян, мовчить про вбивства тисяч українців. "Нова пасія" Костянтина Меладзе з'явилася разом із ним у Берліні, де відбувся концерт Валерія. Жодних видимих ​​доказів їхніх стосунків не було. Хоча залишається нерозгаданим питання — навіщо співаку, що відбувся, ділити сцену разом з Тарасовою, яка, заради справедливості, тільки підспівувала і не виконувала власних пісень.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Костянтин Меладзе та Тарасова, скріншот: Instagram Stories
Костянтин Меладзе та Тарасова, скріншот: Instagram Stories

Якщо Костянтин виглядав стриманіше в одязі, то дівчина опинилася на сцені в напівголому вбранні, демонструючи фігуру, як це було і у "ВІА Гре".

Костянтин Меладзе та Тарасова, скріншот: Telegram
Костянтин Меладзе та Тарасова, скріншот: Telegram

Нагадаємо, Костянтин Меладзе проміняв Віру Брежнєву на зрадницю

Як повідомляв "Знай.uа", "він аполітичний": брат Костянтина Меладзе Валерій поставив на ньому "хрест" замість українців

Знай.ua писав, Віра Брежнєва підтвердила розлучення з Костянтином Меладзе: що стало причиною