Україна продовжує страждати через повномасштабну війну, розв'язану росіянами 24 лютого 2022 року.

Минуло 9 років від моменту окупації Криму, Донецька, Луганська. Наразі наші військові щодня ліквідують сотні агресорів. Кількість "хороших" росіян перевищила позначку 300 тисяч осіб. Проте варто поговорити не про це, а про зрадників України. Однією із таких несподівано стала молода співачка, фіналістка "Голосу країни-10" Ганна Трубецька.

Дівчину називали сильною вокалісткою з великим майбутнім. Вона опинилася у команді Тіни Кароль, але перемогти не змогла, хоч її голос запам'ятали тисячі українців. Нині його треба забувати, бо Ганна вирішила будувати кар'єру в РФ.

Вона вихваляє Ларису Доліну, яка підтримує агресію проти нашої країни; Олександра Лукашенка, цитуючи його у соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
МСЕК хочуть розпустити: українцям з інвалідністю готують нові правила Небезпечні дати, містична мета путіна, і що буде на фронті: огляд пророцтв відомих провидців на зиму 2024 Нова допомога для переселенців: майже 11 тисяч гривень кожному В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн
Показати ще

Дівчина ходить на різні проекти. Якось вона була на шоу "Ну ка, все вместе", подякувавши Миколі Баскову за підтримку. Чому Ганна Трубецька зробила саме такий вибір – невідомо. Проте вже зараз можна сказати, що у майбутньому співачка пошкодує про це рішення.

Анна Трубецька, фото: Instagram
Анна Трубецька, фото: Instagram

Анна Трубецька, фото: Instagram
Анна Трубецька, фото: Instagram

Нагадаємо, "фу, як чудовисько...": блогер-зрадниця України Соня Стужук налякала порізаною особою

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Стоцька відмовилася від України, розлучилася з чоловіком і знайшла собі клона Кіркорова: "Усього за 3 хвилини"

Знай.ua писав, "випадково надихнулася?": блогер натякнув, що Тіна Кароль "сплагіатила" ідею у зрадниці Ані Лорак