Принца Гаррі звинуватили у відмові від запрошення на значне святкування 75-річчя його батька короля Чарльза III, яке відбудеться 14 листопада.

Монарх планує влаштувати святкування у Кларенс-Хаусі, у Лондоні за тиждень, щоб відсвяткувати цю важливу подію. Про це повідомляє Daily Mail.

Король Чарльз III, кадр з відео
Король Чарльз III, кадр з відео

Найближчі родичі та друзі обов'язково потраплять на цей захід, а ось одна людина (принц Гаррі), як виявилось, може пропустити ювілей батька. Хоча він і був запрошений на вечірку. У це дуже складно повірити, особливо якщо порівнювати зі святкуванням 5 років тому. Тоді, варто нагадати, син Чарльза III навіть відклав медовий місяць з Меганом Марклом, щоб відвідати садову вечірку.

Це вже вдруге, коли Гаррі відмовляється від шансу провести час зі своїм батьком. У вересні він відхилив пропозицію приєднатися до Чарльза III у Балморалі на річницю смерті королеви Єлизавети, незважаючи на те, що він був з візитом з Каліфорнії. Вони в принципі небагато розмовляють останнім часом.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео
Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео

Повідомляється, що відсутність контакту була викликана "розчаруванням" Чарльза з приводу зображення Гаррі королеви Камілли у своїх мемуарах.

Нагадаємо, "божевільна": принц Вільям зробив висновок про Кейт Міддлтон через її "фанатизм"

Як повідомляв "Знай.ua", королівських грошей не бачити? Меган Маркл повернулася з островів із сумкою з мішків для борошна за 15 доларів

Знай.ua писав, у короля Чарльза III зажадали натиснути на Джо Байдена і сказати правду про НЛО: "Міг би взяти трубку і..."