Григорій Решетник - відомий український телеведучий, одна з головних осіб романтичних шоу "Холостяк" та "Холостячка".

Багатодітний батько намагається допомогти чоловікам і жінкам знайти своє кохання, проте з кожним сезоном стає зрозуміло, що переможець не завжди зможе порозумітися з головним героєм, тому пари розлучаються. Хтось раніше, хтось пізніше, проте на сьогоднішній день ніхто з проекту не перебуває у стосунках із тими, кого вони обрали. Нині ж в інтерв'ю Григорій Решетник розповів про готовність знімати нові сезони "Холостяка" та "Холостячки".

Гриша Решетник із дружиною у Римі, фото: Instagram
Гриша Решетник із дружиною у Римі, фото: Instagram

Він вирішив "не тягнути гуму" і заявив, що 13 сезону, де головним героєм виступить чоловік, бути. Але продакшн має намір зняти і третій сезон із жіночого боку. Однак зараз питання полягає в тому, кого ж пов'язати із "холостяцьким" титулом. А ще у тому, чи дозволить ситуація в країні розпочати зйомки. Адже триває повномасштабна війна.

"Вірю, що нам вдасться реалізувати проекти. Зараз йде пошук героїв. Втім, все залежить від ситуації в країні. У нас велика команда, якій потрібно працювати, але процес ускладнюється сиренами. Вони заважають романтиці. Драйв шоу втрачається, якщо побачення перебиватиметься тривогою і всі йдуть у укриття", - заявляє Григорій Решетник.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, Григорій Решетник розлютив українців роботою на весіллі прокурора Ільницького: "Вам із собою тортика за 100 тисяч загорнули?"

Як повідомляв "Знай.uа", ексХолостяк Макс Михайлюк із дружиною розсекретили стать майбутньої дитини: "Ми тебе дуже чекаємо"

Знай.ua писав, "Холостяк" Добринін пояснив, чому не поїхав на фронт після ТРО Києва: "Мій брат..."