Нещодавно Головнокомандувача ЗСУ Валерій Залужний розповів виданню The Economist про те, що війна перейшла у позиційну стадію, що може призведе до її затягування. Ця інформація неабияк налякала наших громадян.

Марія Тиха. Фото скріншот з Youtube
Марія Тиха. Фото скріншот з Youtube

Український екстрасенс, таролог та відьма-некромантка Марія Тиха відповила на питання, яке дуже хвилює українців останні декілька днів.

Відьмі випали карти "Вісьмірка мечів" та "Дев'ятка мечів" карта страху і смерті.

Марія Тиха. Фото скріншот з Youtube
Марія Тиха. Фото скріншот з Youtube

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Якщо буде заморозка війни - розслабляться всі, то потім буде ще гірше. Стільки хлоців загинуло для того щоб цю заморозку робити? Я дуже сумнваюся... Це треба бути тупим, щоб таке прийняти, однак я дуже сумнваюся в в усьому цьому, адже така стратегія ні до чого не призведе".- говорить Марія.

Дівчина стверджує про те, що якщо війну буде заморожено, то росіяни стовідсотково підуть на нас знову, у той період коли ми будемо абсолютно до цього не готові.

Марія Тихая, скріншот: YouTube
Марія Тихая, скріншот: YouTube

Відьма говорить про те, що наше командування ЗСУ розробить нову стратегію для просування наших військ. Вона схиляється до того, що новий план схвалять цієї зими.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, важкий місяць з масованими обстрілами: астролог попередила українців про небезпечні дати

Раніше портал Знай інформував, шаманка Сейраш попередила українців про небезпеку: "Вже почали..."

Також наш портал повідомляв, "Ситуація дуже скоро перетвориться в хаос": таролог Стела дала прогноз для України