Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Ольга Романовська публічно висловлювалася проти війни у ​​рідній країні, але нещодавно озлобилася на земляків.

Довгі роки Романовська мешкала в країні-терористці, а з початку війни підтримала Україну, за що її навіть заарештували та судили. Потім жінка переїхала до ОАЕ і стала ігнорувати те, що її Батьківщину та народ знищують.

Профіль Романовської, скріншот
Профіль Романовської, скріншот

Під своїм постом у Instagram Романівська влаштувала конфлікт із підписником. На це звернув увагу популярний блогер Богдан Беспалов у своєму новому випуску на YouTube.

Вона розхвалила свого чоловіка-росіянина за те, що він забезпечує її та рідних, а в Україні, за її словами, "справи зовсім погані" - людям нема на що жити, лікувати та годувати. Раніше вона також критикувала українську владу, а зараз назвала "стадом" тих, хто не мовчить про тероризм росії.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

" Я не язик у дупу засунула, я просто не належу до стада, який вважає, що треба хаяти всіх, і це врятує країну. Мене заарештовували за країну, і суд у мене був. І я живу в Еміратах. А навіть якщо в Росії – це моя справа. Моїх рідних і багатьох людей, яким тупо нема на що жити, лікувати та годувати своїх дітей в Україні, забезпечує саме мій російський чоловік", – написала вона.

Коментар Романовської, скріншот
Коментар Романовської, скріншот

Нагадаємо, "Він аполітичний": брат Костянтина Меладзе Валерій поставив на ньому "хрест" замість українців

Раніше ми писали про те, що Софія Ротару "закрила роти" скривдженим росіянам, показавшись у Києві, але через сумну дату

Як повідомляв Знай.ua, "Нацисти, фашисти та тварюки": громадянка Казахстану публічно побила росіянку і зізналася в коханні Україні