Анатолій Анатолич — відомий український телеведучий, кум Світлани Лободи, який нещодавно попався на дуже неприємній події.

Хоча невдовзі чоловік зміг виправдати, чому це сталося і з якою метою. Як виявилось, він проводив захід у Сполучених Штатах Америки, використовуючи при цьому не англійську та не українську мову. Роликом поділився Telegram-канал "Музвар", одразу прикріпивши до нього слова Анатолія Анатолича.

Анатолій Анатоліч, фото: Знай.ua
Анатолій Анатоліч, фото: Знай.ua

На ролику видно, що ведучий звертається до гостей російською мовою. Все це відбувалося у рамках Big Money Forum, благодійний захід, кошти йшли на United24. Це один із аргументів щодо того, чому Анатолич використовував при гостях мову окупантів.

Але окремо чоловік відповів і на мовне запитання. Виявилося, він все ж таки спілкувався з аудиторією українською та англійською, але доводилося дублювати все російською мовою, на прохання організаторів, бо в залі знаходилися білоруси, казахи, латиші, молдавани та естонці. Ще, можливо, росіяни, але лише ті, які згодом акліматизувалися та стали громадянами США.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

"Кожному з гостей на початку івента було озвучено, що квиток - це вже автоматичний донат на дрони для знищення російського окупанта - і я це озвучував не для українців російською мовою, зокрема", - сказав Анатоліч.

Він попросив не включати "режим Фаріон" стосовно нього.

Нагадаємо, "не можу назвати їх українцями": Ірина Фаріон наїхала на військових полку "Азов" через мову

Як повідомляв "Знай.uа", майже легендарний Анатолій Анатолич поділився своїм жахом війни: "Сім людей не пережили це катування"

Знай.ua писав, екскомандир "Азова" Максим Жорін закрив рот Ірині Фаріон: "Просто йди ти нах*й!"