Хелловін вже пройшов, але люди продовжують ділитися страшними історіями. Наприклад, один чоловік у дивному костюмі валявся у багнюці, лякаючи мешканців одного району. Виявилося, що він має серйозні психологічні проблеми.

Чоловік спеціально одягав костюм і вистрибував на людей у ​​темряві, пише dailystar. Кадри, як Джошуа Хант повзав землею, немов істота не з нашого світу, розлетілися по мережі.

Один 20-річний парубок, повертаючись додому з паба з другом, побачив Джошуа і запропонував йому цигарку. Дії чоловіка розсмішили його, але згодом він усвідомив, що Ханту потрібна допомога фахівців.

Чоловік у бруді, кадр з відео
Чоловік у бруді, кадр з відео

"Не здивуюсь, якщо він зробить це знову, але якщо пройде терапію, я буду здивований. Йому потрібна належна реабілітація за участю фахівців-експертів, які спробують допомогти йому", - висловився він.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Зустріч з Хантом дуже вразила хлопця, адже не щодня побачиш таку картину. Більше того, інцидент ще надовго залишився в його пам'яті, тому йому здавалося різне.

"Коли я загорнув за кут, я побачив досить великого хлопця, що йде до мене, оповитого пітьмою. Я напружився і тримав у руці банку Monster, готовий побити його, тому що це все, про що я міг думати після інциденту", - поділився хлопець.

Поліція все ж таки взялася за справу Ханта, а копам він пояснив свої дії так: "Моє психічне здоров'я різко погіршилося, і я перебуваю в кризі. Я намагався накласти на себе руки, я не збирався нікого лякати. Я закликаю про допомогу". Якось він навіть хотів, щоб його збила машина.

Хант сказав, що обмазався брудом, бо ненавидів своє тіло. В результаті його судили за законом і заборонили одягати костюм, валятися на землі та лякати людей.

"Я почуваюся ла*ном, я покриваюся ла*ном", - сказав він.

Чоловік у бруді, кадр з відео
Чоловік у бруді, кадр з відео

Нагадаємо, 107-річна жінка планує пити пиво щодня і прожити ще довго: "Поки зможу, буду"

Раніше ми писали про те, що "Не чекала...": через звичайну процедуру для волосся жінка втратила зір, а її обличчя роздуло як у бурундука

Як повідомляв Знай.ua, "Був на межі": батько двох дітей виграв шикарний маєток, але мало не втратив свій приз