Катерина Репяхова — відома українська блогерка, дружина Віктора Павліка, яка часто викладає будь-які публікації у соціальній мережі Instagram.

Здебільшого її історії пов'язані із сином. Наразі жінка не зробила винятку, нагадавши, що її дитині майже 2,5 роки, проте вона відрізняється від інших малюків, бо досі не розмовляє. Вони лікуються і Репяхова поділилася деякими подробицями процесів, пов'язаних із Мишком.

Катя Репяхова, кадр з інтерв'ю
Катя Репяхова, кадр з інтерв'ю

Хлопчик поки що не розуміє, коли до нього звертаються, як це роблять його ровесники. Але Катерина не впадає у відчай. Вже видно "значні успіхи" завдяки лікуванню. Михайло вже повторює звуки, які чує, промовляє деякі стала і все ж таки є усвідомлення того, що він щось так розуміє, тоді як раніше цього не було.

"Пройшли ми великий шлях діагностики. І зараз займаємося корекцією педагогічно. Без ліків. У нас вже великі успіхи. Мишко повторює звуки, говорить деякі слова і набагато краще розуміє мову, якою до нього звертаються", - зізнається Репяхова.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories
Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories

Ще у квітні Катерина розповідала, що вони проходили обстеження у невролога, який виявив затримку мови та специфічний розлад мовної артикуляції.

Нагадаємо, синові Віктора Павліка поставили діагноз: відбувається обстеження

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Репяхова не змогла змовчати після такого із сином Віктора Павліка: "7 років по тому..."

Знай.uа писав, звичайним українцям залишається лише мріяти: дружина Павліка Репяхова похвалилася своїми заробітками від реклами