У Якутії, селі Сунтар, стався кричущий випадок із дев'ятикласницею, яку вигнали зі школи, щоб вона не псувала "імідж закладу".

Все через її попередню вагітність і наступні пологи. Втім, росія цим не здивувала, бо для них норма цькувати своїх за канонами.

Навчання у школі, фото: кадр з відео
Навчання у школі, фото: кадр з відео

До неї додому особисто вирушила директорка. Жінка вимагала, щоб Альона Д. перевелася на вечірнє навчання. Однак батьки дівчинки не прийняли такого розкладу, тому їм вдалося через суд домогтися, щоб школярка змогла знову ходити на уроки. Про це повідомляє видання "Комсомольська правда".

Батько дівчинки розповів, що вона все ж таки хоче закінчити школу, незважаючи на додаток багатьох інших турбот. У суді встановили, що таким чином педагоги порушили право неповнолітньої на освіту та окреслили ці дії прямою дискримінацією. Внаслідок цього начальник районного відділення управління освіти отримав штраф.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф
Показати ще

Її батько під час надання свідчень поділився деякою інформацією: "Дочка-дев'ятикласниця народила дитину. До нас додому прийшла її класна і почала вимагати: нехай переходить у вечірню школу, а то такі учениці шкодять іміджу школи. Після її звільнення ми посварилися. Донька з дитиною пішла до рідних, я випив і наламав дров» .

Наприкінці він заявив саме про бійку на вулиці.

Було винесено ухвалу про службову перевірку в школі, яку було проігноровано. Тому довелося втрутитися у прокуратуру. Дівчинка ж повернулася до школи.

Нагадаємо, що видають паспорти, повістки та примусово мобілізують: росіяни в окупованих регіонах створили "військкомати".

Раніше ми повідомляли, що у розвідці розповіли, чи вистачить росіянами ракет для того, щоб залишити нас без світла.