Маша Єфросиніна – відома українська телеведуча, яка продовжує зніматися у циклі "Дорослі дівчата" для Youtube, з Олею Поляковою.

У ході останнього випуску вони поговорили на тему брехні — як виявилося, її змалку вчили, що це погано. Батько виховував так, щоб із вуст Єфросиніної завжди долинала правда. Хоча неприємні моменти із підліткового періоду таки були, за що її карали.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

У 13 років Маша почала курити, намагаючись приховати це від батьків. Але поради друзів не сильно допомогли — вони пропонували брехати, якщо раптом тато знайде упаковку, нібито це не її... або вона просто стояла поряд з тими, хто курив і таким чином смердить.

"А мій тато це слухає і каже: "10 днів домашнього арешту". Запитую чому, а він: "Брешеш брехати своїм подружкам, які сказали мені це доповісти". Домашній арешт означав, що неможливо було гуляти ", - розповідає Єфросиніна.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Батько був настільки правильним, що стосується принципів, що забороняв брехати навіть у разі, якби це допомогло Маші досягти успіху. Так, у 13-річному віці вона могла опинитися в США, здавши тест на навчання з обміну. Однак у правилах зазначено, що це можливе лише з 15 років. Мама намагалася цього добитися — заносила різним людям ковбасу, згущене молоко, щоб ви в документах виправили вік.

"І тато мій кістками ліг, каже: "Я не допущу, щоб вона на брехні їхала за кордон на рік, щось трапиться, дівчата. Нас покарає за це доля". Тобто тато мене любив, аб'юзером він не був, тому що до 16 готовий був постійно плекати, але вірив у те, що за брехню треба платити", - додає телеведуча.

Маша Єфросиніна. Фото Instagram
Маша Єфросиніна. Фото Instagram

У результаті, у якийсь момент, правда в очі все-таки допомогла досягти успіхів. Продюсер Олексій Гончаренко, на пробах на ведучу "Фабрики зірок" сказав, що вона надто стара для цієї ролі, що він усіма руками проти того, щоб вона потрапила до знімальної команди. Але в результаті, після цього процесу, він холодно сказав їй, що її затвердили. Але не на головну сцену, а у гримрум.

"Я в тому гримрумі вичавлювала все, робила своє шоу і хотіла довести, що можу більше, і це спрацювало мені на користь", - зазначає Маша Єфросиніна.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна зізналася, за що відгрібатимуть ті, хто вліз до її будинку: "Ви тільки більше розлютили"

Як повідомляв "Знай.uа", "укусила мене...": Маша Єфросиніна перетворилася на Олю Полякову

Знай.uа писав, Оля Полякова зі соромом в очах зізналася, як бреше молодшій доньці: "Я їй п***у, по-іншому не можу"