Відомий український гуморист, актор студії "Квартал 95" Юрій Великий розсмішив пародією на честь недавнього прильоту в Керчі по ракетному кораблю російських окупантів. Новий ролик він опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий регулярно змушує українців усміхнутися, знімаючи яскраві та кумедні пародії на різних особистостей та навіть події.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Так, цього разу знаменитий гуморист не зміг утриматися і порадував новою пародією на реакцію російських пропагандистів після прильоту кількох українських ракет по новому кораблю у Керчі.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Новий носій калібрів "Аскольд" був виведений з ладу на судноремонтному заводі в Керчі, але про це, звичайно, ніколи не розкажуть у російських новинах. А якщо і розкажуть, то виглядатиме це приблизно так само, як у цій пародії", - пожартував Юрій Великий.

Бурхлива реакція глядачів не змусила довго чекати.

"Ракети летять все далі і далі. Коритоділи. Всередині повний фарш - ааааааааа! Супер. Юрій просто красава", "Ахахахахахаха!!! "Прощаємося з вами і судячи з усього з кораблем "Аскольд."! Слава Україні!", "Назва "Аскольдова могила" заграла додатковим змістом", - посміялися шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" захотів сам збивати дрони: кум із ЗСУ порадив не вилазити з укриття.

Також наш портал інформував, "Класний пахан": Юрій Великий з "Квартал 95" висміяв тренд із вчителями-зеками у російських школах.

Крім того, ми писали, "Винахідливий боброїд": пародист Юрій Великий філігранно висміяв пропагандистку Симоньян.