Українців через повномасштабну війну розкидало різними куточками світу, у тому числі депутатів та інших осіб, які явно не потребують виплат для переселенців. Поки в їхній рідній країні триває жорстока битва з окупантами, вони "жирують" і ні в чому собі не відмовляють за кордоном.

Відома психологиня Наталія Холоденко в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону розповіла реальну історію про те, як "бідні та нещасні депутати виживають за кордоном". Їй відверто соромно за їхній спосіб життя.

Наталія Холоденко, instagram.com/kholodenkon
Наталія Холоденко, instagram.com/kholodenkon

Холоденко товаришує з директоркою однієї ювелірної крамниці в Монако, в яку люблять заходити багаті українські депутати. Один із них вивалив 200 тисяч доларів за сережки.

"Вона каже: "Наташа, це ж непристойно". Сережки їм треба. Перший час було відчуття, коли я почала впізнавати це, я була впевнена, що зараз всі об'єднаються, головне - відстояти країну", - поділилася жінка.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Втім, очікування психологині не справдилися, адже під час війни заможні українці почали витрачати за кордоном навіть більше. При цьому наша армія гостро потребує зброї для боротьби з окупантами.

"Дивлюсь, а ці там заробляють, а ці тут. А ти сиди, почувайся винним - ти не так любиш Україну, мало донатиш. Вони мільярди крадуть. Ми можемо донатити з ранку до ночі, ми стільки не надонатимо", - висловилася Холоденко.

Нагадаємо, від роздратування до дружби: як поводитися з людьми, які вас дратують

Раніше ми писали про те, що Софія Стужук шукає того, хто довірив їй своє здоров'я: колишній чоловік був антиваксером і помер від повені

Як повідомляв Знай.ua, психологиня Наталія Холоденко дала пораду, як пережити втрату під час війни: "Я співала на його могилі"