Марта Адамчук та Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" показали спільну роботу, від якої мурашки по тілу.

Марта Адамчук, співачка з "Жіночого кварталу", яка присвячує частину свого життя хобі - фотозйомкам, наважилася зробити відеороботу на пісню Еліна Мбані "Маякі". Відео Марта розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Марта Адамчук, фото: Знай.ua
Марта Адамчук, фото: Знай.ua

Кожна фотографія коли-небудь призведе до спроби зняти відео. Еліну Мбані ви неодноразово бачили на моїх фото. Сьогодні ми презентуємо вам нашу роботу відео. Mood video на пісню "Маяк" Lina Mbani

Марта Адамчук та Еліна Мбані. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/
Марта Адамчук та Еліна Мбані. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

На відео Еліна позує в різних позах, і в різних ракурсах, в різних шатах. Марта вхоплює найтонші вигини, цікаві ракурси, щоб показати свою колегу якомога ефектніше. Еліна співає свою пісню і виглядає неймовірно привабливо.

У коментарях жінок закидали компліментами:

"Мартуся! Ти просто неймовірна, класна робота, і співачка, і пісня!", "Круто і кліп і пісня", "Мартууся", "Як класно" - написали в коментарях.

Марта Адамчук, коментарі. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/
Марта Адамчук, коментарі. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/

Нагадаємо, що Іра Сопонару з "Жіночого кварталу" похвалилася обручкою і розкрила, де зіграє весілля з британцем.

Раніше ми повідомляли, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" з пробитим носом похвалилася відпочинком: "А у нас війна!"

Також стало відомо, що Іра Сопонару з "Жіночого кварталу" нарешті показала сестру, яку ніхто раніше не бачив: "Слава Ісусу Христу".