Чимало українців можуть пам'ятати британського хореографа-постановника Франциска Гомеса, який багато років з'являвся на телебаченні, у шоу "Танці зі зірками", "Танцюють всі".

Його дуже давно ніхто не бачив, чоловік давно не пов'язаний із нашою країною. За свою досить успішну кар'єру він встиг попрацювати з Мадонною, Фергі, Дженніфер Лопес, Тейлор Свіфт та іншими. В Україні, з 2008 по 2014 рік, він був суддею "Танцюють всі". Потім "зник" і у 2019 році був одним із членів журі "Танці з зірками". Окрім публічної роботи він паралельно готував конкурсантів до виступів.

Франциско Гомес - суддя Танців з зірками
Франциско Гомес - суддя Танців з зірками

У 2014 році, після початку окупації Росією Криму та частин Донецької, Луганської областей, Франциско був дуже стурбований.

"Я не українець по крові, але я почуваюся українцем. Тут я як удома, до мене дуже добре ставляться. Я люблю Україну, тому дуже болісно сприймаю всі погані новини щодо України", - заявляв він Катерині Осадчої.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Крим російським не вважав, а навпаки, заявляв, що "зовнішні" дії окупаційних військ лише спосіб відвернути увагу жителів РФ від великих проблем усередині країни. Не промовчав він і після 24 лютого 2022 року.

"Мене переповнює лють, такі непотрібні заходи. Я не можу навіть уявити, через що доводиться проходити вам і вашим сім'ям. Будь ласка, будьте дуже обережні, куди б ви не подалися, і бережіть один одного", - написав він у перший день.

Хоча й закликав українців не звинувачувати всіх росіян у тому, що відбувається. За його словами, нібито не всі вони підтримують терористичний режим.

Зараз Франциско подорожує світом і продовжує працювати у своєму напрямку.

Нагадаємо, "мільярди крадуть": психолог Холоденко розповіла, як депутати "жирують" за кордоном, купуючи сережки за $200 тисяч

Як повідомляв "Знай.uа", Ксенія Мішина розповіла, як колишній чоловік намагався до неї повернутися через 10 років: "Послала його на**й"

Знай.ua писав, зірка збірної України Михайло Мудрік "підкотив" до росіянки в Парижі: "Зустрінемось на мосту"