У своєму останньому відео на ТікТоці Melovin, талановитий український артист, поділився серйозною новиною — він страждає на невиліковне захворювання. Це визнання прийшло після тривалого мовчання та спостережень фанатів за поступовою зміною у його зовнішності.

У зворушливому відео Melovin розповів про свою хворобу та пообіцяв розкрити деталі найближчим часом. Рішення поділитись було складним, але артист зрозумів важливість підтримки своєї аудиторії.

"Я Меловін. Мені 26 років. Я хочу тобі щось сказати. У мене невиліковна хвороба, від якої страждає людство. І я хочу поговорити про це, щоб від сьогодні ти дбав про себе і не дав хвороби шансів на її розвиток. У своїх сториз я розповім від і до. Пройдемо цей шлях разом. В ім'я всіх нас, — згадує співак у своєму посту.

Артист довго проходив медичні обстеження, намагаючись залишатися на плаву. Рішення вийти на зв'язок було складним, але він усвідомив, що навіть у важкі моменти він завдячує своїй аудиторії і вирішив поділитися своїм шляхом.

@mr.melovin

Подробиці в інсті - melovin_official

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще
♬ оригінальний звук - MÉLOVIN

"У мене невиліковна хвороба, яка, на жаль, не лікується. Я давно хотів це розповісти, але просто сам не міг зібрати себе до купи. Ви багато питали мене, чому я так різко схуд, як ви пишете, покрасив. Все не просто. Я хочу поділитися з вами, тому що ви моя сім'я. Важко було з цим зібратися та розповісти”, — зізнався артист.

Спостерігаючі фанати висловили припущення, що артист зіткнувся зі стеатогепатитом. Знімок висновку лікаря вони помітили в одній із останніх сторіс співака — стеатогепатит із вираженою активністю.

Хвороба Melovinа, скріншот сторіс
Хвороба Melovinа, скріншот сторіс

Це стан, що характеризується запаленням печінки, зумовленим скупченням жиру у її тканинах. Цей процес може призвести до погіршення функцій печінки та, зрештою, до цирозу печінки.

Melovin цих припущень поки не підтверджує.

Нагадаємо, Олександр Позній розповів, чи зможе Трамп стати президентом США, якщо його посадять

Раніше ми писали про те, що політичний експерт розповів, на коли планують вибори в Україні, а також початок нашого відновлення

Як повідомляв Знай.ua, Росія розпочала новий план щодо дестабілізації України: паніка, зневіра, стравлювання, замахи