Суспільство із самого дитинства нам нав'язує різноманітні стандарти під які ми маємо підлаштовуватись. Відома українська реперка Alyona Alyona зізналась українцям про те, як її принижували за зайву вагу у дитинстві.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Артистка раніше повідомляла про те, що бере творчу паузу через проблеми зі здоров'ям. Пізніше вона зізналась, що це пов'язано із її надлишковою вагою.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Трошки згодом дівчина вирішила поділитися своїми споагадами та фотографіями із дитинства. Вона розповіла про свої стосунки із їжею та комплекси, які нав'язувало їй оточення в той час.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Alyona Alyona розповіла що до шостого класу вона не соромилась свого зовнішнього вигляду. У дівчинки було багато друзів, вона відвідувала танці, співала на сцені. Втім після переїзду у інше місто все різко змініилося.

Alyona Alyona. Фото Instagram
Alyona Alyona. Фото Instagram

"А потім гімназія... Вона була маленька, десь до 200 учнів. І я єдина там була така добре смачна. А ще одяг: як не крути, але він мені додавав років 10. В 11 на 20. Як вчителька. Дякую бабусі, що трохи з гуманітарки передавала чогось сучасного й відповідних розмірів. За це старшокласники трохи мене стібали. Був такий хлопець Лев, який міг навіть ногою вдарити по жопі, бо в нас однакові портфелі. А після уроків приставав, бо я мала вже другий розмір грудей у тому віці", - згадує артистка.

Реперка зізналась, що її булили за зайву вагу навіть рідні та близькі. Образи викликали у дівчини ще більше бажання заїдати свої проблеми.

Alyona Alyona. Фото Instagram
Alyona Alyona. Фото Instagram

"У суспільстві всі ходили та щось розповідали моїм батькам на загальних застіллях, що я багато їм. У сім'ї - мама просто дивилася таким поглядом, мовчки, але очі її говорили: "Ну, може не їж ти вже, а?". А тато питав, чи пролажу я ще в двері і чи налазить на мене ще одяг", - розповідає Alyona Alyona.

Нагадаємо, що Alyona Alyona не співатиме: на публіці не побачимо

Раніше ми повідомляли, що Alyona Alyona похвалилася фігурою в купальнику і стиглим кавуном: "Без меж...".

Також, Alyona Alyona зізналася, що вижили не всі: "Ну цей нонсенс, я такого ще не бачила"