Українцям даватимуть воду за графіком: вже не вистачає грошей

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

В адміністрації місцевого комунального підприємства "Водоканал" міста Коростишів заявили, що з 1 грудня 2023 року буде запроваджено графік подачі води. Подробиці цього графіка будуть представлені пізніше. Останній раз ціни на послуги підвищувалися в грудні 2021 року, до того як почалася війна з Росією. Але цього року все ускладнюється тим, що адміністрація геть-чисто не має фінансування, а тарифи на послуги не відповідають витратам на надання цих послуг. І останнє, що не менш важливо, від місцевого населення не надходить достатній рівень оплати за ресурси, що використовуються.

"Присвоїв чужі кошти?!": банкомат ПриватБанку не видав кошти, а оператори відмахуються від клієнтки

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Банкомат "ПриватБанку", фото: Знай.ua
Банкомат "ПриватБанку", фото: Знай.ua

ПриватБанк надає послуги мільйонам українців, які мешкають не лише на території України, а й за кордоном. На офіційній сторінці в Фейсбук банк часто радує українців вигідними пропозиціями та акціями. Але в коментарях можна знайти не тільки схвальні відгуки та обговорення новинок. Під однією з публікацій ПриватБанку, клієнтка установи поскаржилася на негативний досвід роботи з банком. За словами жінки вона хотіла зняти зарплатню зі свого рахунку, але грошей вона не отримала. Щоб вирішити проблему, клієнтка банку звернулася на 3700, але оператори відмовилися приймати заявку. Жінка поцікавилася в банку, що їй робити, адже як бути людині, яка розраховувала на ці кошти.

Снігопади та різке похолодання: в яких областях варто очікувати по-справжньому холодну погоду найближчим часом

Автомобіль у снігу, скріншот: YouTube
Автомобіль у снігу, скріншот: YouTube

Згідно з прогнозами синоптиків, зима у цьому році очікується досить схожою на попередній сезон. Морози, снігопади та хуртовини будуть турбувати досить рідко. опадів буде невелика кількість, а середня температура буде триматися близько 0 градусів за Цельсієм. Згідно зі спостереженнями, ця температура трохи нижча, ніж у минулому році. Варто відмітити, що гора Піп Іван в Карпатах вже покрита снігом, а недавно там відмічали справжні хуртовини. Тому Івано-Франківська область одна з перших областей, яку вже покрило снігом. Проте, справжня зима почнеться вже з 1 грудня. Тоді вперше позначка на термометрі опуститься до -2 градусів. Проте справжнього снігу не буде, а замість нього часто будуть йти дощі з мокрим снігом.

Ірина Фаріон здала проукраїнського хлопця в Криму ФСБшникам, припустившись серйозної помилки: навіть не думала його врятувати

Ірина Фаріон, скріншот: Twitter
Ірина Фаріон, скріншот: Twitter

Ірина Фаріон знову облажалась, але вже досить серйозно, опублікувавши повідомлення, отримане на пошту. Їй написав хлопець, який зараз перебуває в окупації, у Криму. Він підтримав її позицію щодо української мови, необхідної в тому числі і для воїнів ЗСУ. Жінка припустилася серйозної помилки, опублікувавши листа, навіть не прикривши дані цього хлопця. Вона не зробила цього навіть після того, як про це попросили користувачі у коментарях... У результаті хлопця знайшли ФСБ, затримали та змусили вибачатися на камеру.

20 тисяч за відпустку, а ще 10 - за евакуацію з поля бою: дружина бійця розповіла, як командири заробляють на передовій

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

У світі, де серце б'ється під звуками пострілів, зростає не лише героїзм, а й несправедливість, що стала невидимим ворогом на фронті. Дружина українського військового вирішила висловити правду, яка викриває темні сторони, з якими доводиться стикатися з нашими бійцями. Тетяна Івчук, чий чоловік вважається зниклим безвісти на фронті, звинувачує керівництво 77-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ у корупційних практиках. У своєму відео на TikTok вона розповідає про існування цінового списку для солдатів, які, за її словами, змушені виплачувати гроші своїм командирам.