Відома українська тренерка та зірка "Зважених та щасливих" Аніта Луценко поділилась своїми хитрощами про те, як їй вдається все встигати за день. Вона зізналась, що намагається записувати все що потрібно зробити у щоденник.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Аніта Луценко, фото: Instagram
Аніта Луценко, фото: Instagram

Тренер зізналась, що вона так само як інші не ідеальна, та їй здається що вона нічого не встигає за день.

"Мені здається, що я нічого не встигаю і могла б набагато більше 😅але як то кажуть, хто хоче, той робить) тому я норм", - пише дівчина.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Аніта розповідає, що намагається фіксувати свої плани на тиждень на папері.

"Немає запису в щоденнику- не зроблю! Тому все записую в план тижня. Тренування, робота, почитати, куди піти, англійська, прибрати, забрати, кому подзвонити, що дописати, озвучити, вивчити, доробити, переслати, завезти… На справу зазвичай довше налаштовуюсь ніж роблю.", - пише тренерка.

Аніта Луценко, фото: Instagram
Аніта Луценко, фото: Instagram

Вона розповідає, що зазвичай ділить велику задачу на декілька маленьких та вже їх вносить у свій розклад.

Аніта тренується три рази на тиждень, а щодня після пробудження робить ранкову 5-хвилинну зарядку.

Вона зізналась, що її справи починають гальмуватися, коли накопичується одразу 4-5 проблем, однак вона намагається вирішити їх делегуванням.

Аніта Луценко, instagram.com/anitasporty
Аніта Луценко, instagram.com/anitasporty

Також тренерка зізналась, що була б не проти мати особистого кухаря та прибиральника, адже не дуже любить готувати і наводити чистоту у будинку.

Нагадаємо, що Аніта Луценко розлютилася через окупантів, які вкрали 1 вересня у її доньки.

Раніше ми повідомляли, що карколомна Аніта Луценко із "Зважені та щасливі" порушила головне питання, чоловіків не стосується.

Також Знай.ua писав, схуднення з психотропами: на митниці вилучили цікаві пігулки