Сьогодні відзначається 40 днів з того часу, як ми втратили неймовірно талановиту українську співачку, Ніну Матвієнко. Її донька, Тоня Матвієнко, вирішила присвятити цей день спогадам про свою прекрасну маму.

В її Instagram з'явилися чудові фотографії та відео, в яких звучить радість, кохання та тепло. На цих записах Ніна Митрофанівна з усмішкою біжить берегом моря за своєю улюбленою онукою.

Ніна Матвієнко: фото instagram.com/tonya_matvienko
Ніна Матвієнко: фото instagram.com/tonya_matvienko

У коментарях з'являються слова співчуття та добрі спогади від читачів та колег, наголошуючи, що серця всіх, хто любив та цінував Ніну, залишилися з нею.

Ніна Матвієнко, фото: Іnstagram.com/tonya_matvienko
Ніна Матвієнко, фото: Іnstagram.com/tonya_matvienko

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Вона жива. Жива вічно, прямо зараз не з нами, але в наших серцях, та й на небі."

"Нехай її душі там буде спокійно. вічна пам'ятає на землі Ніні Митрофанівні. Досі не можу повірити..."

"Яка краса ці відео! Як болить. Які ми щасливі що знали вас! Які щасливі, що маємо ваші пісні ваш голос у серці! Чомусь я вашу маму бачу так як ви написали лебідкою! Білої, вірною, люблячою і тією, що своїми крилами все Україну оберне і настане світ!"

"Ваша Лебідка завжди буде в нашій пам'яті. А ви її продовження."

Раніше Арсен Мірзоян повідомив, що артистка пішла із життя через онкологічне захворювання.

Нагадаємо, Ганна Атаманова розповіла, що Китай готує для росії: «За це росія мститься»

Раніше ми писали про те, що Максим Кріппа придбав компанію-розробника гри STALKER: тепер вона може бути пов'язана з онлайн-казино

Як повідомляв Знай.ua, затримано підрядника КНУ імені Тараса Шевченка на спробі підкупу слідчого поліції