Відома українська співачка, актриса та колишня солістка поп-групи Real O Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram та регулярно розміщує свіжі пости.

Світлана Тарабарова часто показує дітей шанувальникам і те, як ніжно до них ставиться та виховує. Більше того, нещодавно - 19 квітня 2023 року - співачка народила третю дитину - донечку Поліну.

Світлана Тарабарова із сім'єю, фото з Instagram
Світлана Тарабарова із сім'єю, фото з Instagram

Якось вона розмістила відео, де її старший син із особливою гордістю каже, що вся його родина є українцями.

Маленький Іван також з упевненістю заявив, що його рідна країна обов'язково переможе російських окупантів і не забув подякувати українським бійцям. Те, з якими почуттями він це сказав, викликає сльози.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Вистоїмо", - коротко, але дуже змістовно написала Тарабарова.

Численних фанатів дуже зворушила мова маленького Івана та його патріотизм. Також вони захопилися тим, як Світлана чудово виховує дітей, вирощуючи у них любов до Батьківщини.

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Нагадаємо, що Світлана Тарабарова ледве відійшла від таких новин, але народилося дещо: "Хто як не ми?". Слова та мелодія народилися спонтанно, як реакція на чергове зведення гірких новин.

Раніше ми повідомляли, що Світлана Тарабарова поділилася ніжними фотографіями з мамою: нарешті вивезли із Херсонщини.

Також стало відомо, що Світлана Тарабарова поділилася враженнями від третьої вагітності: ще той атракціон.