Алла Пугачова – відома російська артистка, дружина Максима Галкіна, яка зробила правильний вибір від початку повномасштабної війни.

Вони зовсім не думали про рішення. 24 лютого і жінка, і чоловік із дітьми виїхали з країни, бо не готові підтримувати окупантів у вбивстві мирних жителів України.

Галкін та Пугачова. Фото Instagram
Галкін та Пугачова. Фото Instagram

Зараз вона поділилася великим текстом із тематикою великої війни, пояснивши, чому у росіян нічого не вийде. У цьому її підтримали багато зірок, зокрема й українців — Ольга Сумська, Віра Брежнєва, Софія Ротару, Світлана Лобода та інші. Крім того, Марія Машкова, Наталія Валевська, Крістіна Орбакайте та Асія Ахат.

Алла Пугачова, скріншот: Instagram
Алла Пугачова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Ви такі кумедні! До речі, саме вас я назвала рабами і холопами, народ у цьому випадку ні до чого, він заручник нинішньої ситуації", - заявляє Алла Пугачова.

Вона зазначила, що продовжує любити російський народ, який, у свою чергу, ставиться до неї по-хамськи. Проти неї використовують брехню та вигадки. Однак нашкодити Пугачовій у них не вдасться.

"Не витрачайте сили свої та кошти на марні спроби знищити мене або знецінити моє життя та творчість", - додала вона.

А ще заявила, що має мільйони шанувальників по всьому світу, які її точно не зрадять.

Нагадаємо, гонорар на $150 тисяч більше, ніж у 2020 році: Алла Пугачова повертається до шоу-бізнесу

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Максима Галкіна взялася повчати Аллу Пугачову: "Сама собі робиш гірше"

Знай.uа писал, Алла Пугачева сбежала с детьми с Израиля, а Галкин заговорил на украинском: "Піду втоплюся у річці глибокій"