Багатогранний актор Чандра Мохан, кар'єра якого тривала п'ять десятиліть, помер через погане самопочуття. Йому було 80 років.

Актор, якого легко можна назвати ветераном у своїй справі, знепритомнів удома і був терміново доставлений до приватної лікарні, де лікарям залишалося лише констатувати смерть. У лікарні повідомляють, що він помер від зупинки серця.

Чандра Мохан, скріншот: Youtube
Чандра Мохан, скріншот: Youtube

Актор, який знявся більш ніж у 900 фільмах, деякий час страждав через захворювання серця та нирок. Відомий як "Ріші Капур Толлівуда" (копія Боллівуда - індійської версії Голлівуду), Чандра Мохан, який легко зіграв безліч ролей, залишив незабутній слід у кіноіндустрії як герой і характерний актор.

Настільки, що молоді актриси 1970-х і 80-х років, які хотіли досягти успіху в цій індустрії, мріяли знятися з ним.

Популярні новини зараз
"При путіні миру не буде": всесвітньо відомий філософ поділився прогнозом для України Військові обурені заявою Порошенка про начебто оборону ним Києва: «Має вибачатись перед сім’ями загиблих!» Керівник прокуратури у 42 роки отримує 785 000 грн пенсії: розібратися чому – не виходить Пенсіонерам платитимуть додаткові 2400 грн щомісяця: як скористатися новою програмою
Показати ще

Він був талісманом для багатьох дебютантів у кіноіндустрії. Список акторок, які стали великими зірками після зйомок із Чандрою Моханом, досить довгий. Їхній успіх свідчить про його вроджений талант.

Чандра Мохан, скріншот: Youtube
Чандра Мохан, скріншот: Youtube

Він грав і героїв, і лиходіїв; знімався в комедіях та у фільмах, які знаються на проблемі "батьків і дітей". Чандра Мохан, який дебютував у кіно у фільмі 1966 року, востаннє показувався на екрані 6 років тому, 2017 року. Тоді ж його здоров'я почало погіршуватися.

Нагадаємо, мама готувалася до похорону сина-воїна ЗСУ, який загинув під Бахмутом, але їй привезли не ту труну: "У цієї дитини..."

Як повідомляв "Знай.uа", студентам викопали могилу в університеті: відпочиньте та подумайте

Знай.uа писав, Сергій Сивохо намагався врятувати Ніну Матвієнко за кілька тижнів до власної смерті