Віталій Міколенко - відомий український футболіст, захисник збірної та англійської команди "Евертон", який останнім часом почав показувати себе, забивши кілька голів.

У його команді є зірка футболу Великобританії, молодий хлопець, який показав себе, граючи за Тоттенхем та національну команду, і зруйнував кар'єру, на думку багатьох, через гроші. Деле Аллі здивував мільйони шанувальників несподіваною зміною іміджу. Тепер його голова яскраво-рожевого кольору, хлопець зважився на фарбування волосся. Про це стало відомо після того, як перукар A Star Barbers виставив відео з ним у соціальній мережі Instagram.

Деле Аллі, фото: Instagram
Деле Аллі, фото: Instagram

"Делі чи перукаря слід заарештувати за це", "Цікаво подивитися на реакцію Шона Дайча", "Коли ти легко заробляєш гроші і не знаєш, як їх витрачати! Цей колір жахливий", - пишуть користувачі в коментарях.

Хоча варто зазначити, що, незважаючи на публікацію відео лише зараз, кадри було зроблено ще влітку. Тоді під час відпочинку між сезонами хлопець просто захотів поекспериментувати. У нього вийшло.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Кілька років тому його покинула дівчина модель Рубі Мей, яка заявила, що футболіст не хотів розвиватися. Він захоплювався комп'ютерними іграми і не приділяв їй достатньо часу.

Нагадаємо, на кого "молитися" збірній Україні, щоб вийти на Євро-2024: розклад ситуації перед матчем із Італією

Як повідомляв "Знай.ua", зірка збірної України Михайло Мудрік "підкотив" до росіянки в Парижі: "Зустрінемось на мосту"

Знай.ua писав, друг дитинства Кріштіану Роналду згадав, як вони доїдали бургери за людьми в "Макдональдс": "Не можна було..."