Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська часто розміщує для своєї аудиторії нові публікації в соцмережі Instagram.

Минулого року російські окупанти вкотре напали на українські міста, випустивши близько 100 ракет. Оскільки Оля Цибульська з початку війни не виїжджала з рідної країни, цю атаку вона також відчула на собі.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Як це буває, до мережі проскочили фото та відео з місця влучення снарядів, які зробили українці. Після цього їх виявили росіяни. Це й спричинило гнів артистки.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Багато українців фіксували результати обстрілу не з метою розкрити щось ворогові, а щодо власної безтурботності та необережності. Зірка нагадала, що існують загальні правила безпеки всіх громадян, а деякі персони їх порушують, ще й допомагають окупантам.

"Не вийшла в сторіс, щоб не покрити матом. Народ, бл***, для чого ви постите прильоти? Триває тривога, а прильоти миготять у сторіс. Немає слів”, - розлютилася Цибульська.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Нагадаємо, що Оля Цибульська без одягу дуже жорстко відповіла українцям - не треба вчити, як жити: "Комусь потрібно?".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська присоромила Олега Скрипку після слів про фемінізм: " один Іво Бобул".

Так само стало відомо, що Оля Цибульська розпочала примусову українізацію для всіх: "Бо світло сильніше за темряву". Українці щиро подякували Олі за її чарівну мову, і шалений вайб.