Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом.

15 листопада 2022 року росія скоїла черговий військовий злочин, напавши на мирних громадян України, і Павло Зібро порівняв цю атаку з початком вторгнення.

Павло Зибров, кадр из видео
Павло Зибров, кадр из видео

Цього дня завдяки ППО вдалося збити 73 ракети та 11 дронів, хоча всього було близько 100 снарядів.

Артист щиро подякував Збройні Сили України за те, що вони так відважно борються за свободу всього народу і виганяють окупантів з української землі.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Павло Зібров, скріншот з відео
Павло Зібров, скріншот з відео

"Ми сильні, вільні і звільнимо наші території від цієї нечисті! Тримаємося разом!" - Заявив Зібров.

Він окремо виділив рятувальників, які допомагали українцям у день ракетного обстрілу і раніше. Павло зазначив, що завдяки їм було врятовано багато життів.

"Хотів би окремо подякувати нашим рятувальникам! Героям без зброї, які працюють нон-стоп! Дякуємо Вам за вашу мужню роботу, завдяки вам збережено тисячі життів! Дай Боже вам міцного здоров'я!" - Написав він.

Нагадаємо, що Павло Зібров згадав, як клеївся до молодих киянок на Хрещатику: "Зняти дівчаток".

Раніше ми повідомляли, що Зібров, Білик та Могилевська разом з українцями вшанували пам'ятьНіни Матвієнко: втрата змусила ридати всіх.

Так само стало відомо, що усач Павло Зібров не зміг встояти перед неймовірною українкою: "К на жаль, можливе лише одне".