Відомий український енергетичний практик, екстрасенсиня Яна Пасинкова змогла визначити, що вже у 2024 році російські окупанти будуть змушені зробити "великий відступ". Вона каже, що буде певна хвиля, яка випливе з нашої землі.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Яни Пасинкової в мережі YouTube.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube
Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

Пасинкова додала, що вже у березні 2024 року нам вдасться звільнити деякі території. Інші ми також звільнимо, це лише питання часу.

"Насамперед наші воїни звільнять території, які найбільше постраждали за час війни - міста, що розташовані біля води, та міста, де є стратегічно важливі об'єкти. Наприклад, там, де Запорізька АЕС чи якийсь хімічний завод чи інше небезпечне підприємство”, - сказала Пасинкова.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"
Показати ще

Українські захисники, скріншот: YouTube
Українські захисники, скріншот: YouTube

Крім того, вона назвала слабкі місця окупантів. По-перше, це все, що пов'язане із водою. Також екстрасенс звертає увагу на їхню техніку, яка на перший погляд здається великою та потужною.

"Насправді вона вся гнила, стара і дірчава. Дам зараз таку філософську відповідь. Чим більше шафа - тим голосніше вона падає. Ще одне слабке місце окупантів - майбутня зміна влади в росії, - підсумувала експерт.

Нагадаємо, втечуть не лише з Криму: екстрасенс побачив, що чекає на окупантів у 2024 році.

Раніше повідомлялося, "Кінець війни запланований на...": відома українська тарологиня розповіла, чи стане 2024 рік переможним.

Також, у шляху всього 6 місяців: астропсихолог розповів, як завершиться життя диктатора.