Павло Зібров — 66-річний відомий виконавець, Народний артист України, людина, яка продовжує радувати шанувальників досі, незважаючи ні на що.

Зараз чоловік дав велике інтерв'ю, в якому багато вдалося обговорити, включаючи відносини з дружиною, неординарні рішення у своєму житті і так далі.

Павло Зібров, фото: Знай.ua
Павло Зібров, фото: Знай.ua

Варто відразу нагадати, що Павло Зібров одружений з Мариною Володимирівною вже майже 30 років. Йому про це сказали. Їхню пару називають однією з найміцніших у нашому шоу-бізнесі.

— У чому секрет вашого щасливого шлюбу?

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

— Мене в одному інтерв'ю запитали: який смак у коханні? Кохання має смак шоколадних цукерок із гострим перцем. Не можливо, щоб все було гладко, у житті всяке трапляється.

Павло Зібров додав, що і за побутовими моментами, і за робітниками, дуже важливо вести діалог, чути один одного і намагатися вирішувати ситуації, що склалися. Партнери повинні цінувати один одного, бути цікавими і намагатися приносити задоволення.

Зібров з донькою, фото Instagram
Зібров з донькою, фото Instagram

Після цього цікавим моментом в інтерв'ю стало те, як Зібров відповів на запитання — що він планує зробити разом із сім'єю після того, як Україні вдасться перемогти ворога.

"Мабуть, насамперед що я зроблю – нап'юся! Будемо багато обійматись і святкуватимемо кілька днів точно, побачимося з усіма друзями”, - заявляє він.

Після цього по всій країні відбудеться величезний тур, співаку дуже важливо нагадати про воїнів, які загинули за нашу свободу та незалежність. Тому концерти будуть проведені на підтримку сімей усіх, хто віддав свої життя за нас.

Нагадаємо, ОляЦибульська показала, як українці допомагають російським окупантам: "Народ, бл***, для чого "

Як повідомляв "Знай.uа", "Ад так, що хотілося зняти голову": українська співачка перестала відчувати запах і смак через помилку лікарів

Знай.ua писав, Дмитро Комаров визнав, що кошмар закінчився, а в українців сльози на очах: "Дивляться в майбутнє"< /span>