Тейлор Свіфт продовжує свій Eras Tour, і зараз вона знаходиться в Південній Америці.

Українці мали змогу побачити фільм-концерт із однойменною назвою у кінотеатрах та зрозуміти, наскільки чудова атмосфера з цією чудовою артисткою. Але зараз на одному з концертів у Бразилії стався жахливий випадок і сама Тейлор важко приходить до тями.

Тейлор Свіфт. Фото: скрін youtube
Тейлор Свіфт. Фото: скрін youtube

Перед початком виступу зірки на стадіоні в рамках світового туру The Eras Tour її 23-річній шанувальниці Ані Беневідес стало погано. Як пишуть іноземні ЗМІ, у дівчини стався серцевий напад через аномальну спеку. Її екстрено госпіталізували, але, на жаль, вона померла.

Ана Беневідес, фото із соцмереж
Ана Беневідес, фото із соцмереж

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Це сталося тому, що організатори концерти заборонили проносити на концерт воду. У цей день температура повітря становила 40 градусів. У цей момент на стадіоні не були включені системи кондиціонування, а придбати воду могли тільки трибуни, що знаходилися на трибунах.

Тейлор Свіфт, кадр із виступу
Тейлор Свіфт, кадр із виступу

Сама Свіфт під час виступу намагалася допомогти своїм шанувальникам та сама роздавала пляшки з водою зі сцени просто під час виконання культових пісень.

@x.taylorswift.x13

Taylor was on water duty tonight. #1989TaylorsVersion #taylorswift #swifties #swifttok #taylorsversion #theerastour #swiftie #fyp #TaylorSwift #speaknowtaylorsversion #1989taylorsversion

♬ original sound - xtaylorswiftx13

Тейлор Свіфт уже відреагувала на трагедію. У сторiс своєї сторінки в Instagram вона залишила пост, в якому висловила співчуття родині Ани:

"Я не можу повірити, що я пишу ці слова, але я з розбитим серцем кажу, що сьогодні перед моїм шоу ми втратили шанувальницю. Я навіть не можу сказати вам, наскільки я спустошена цим. У мене дуже мало інформації, крім того, що вона була неймовірно красивою і надто молодою. Я не змогла говорити про це зі сцени, тому що мене охоплює горе, коли просто намагаюся говорити про це. Зараз я хочу сказати, що я глибоко переживаю цю втрату, і моє розбите серце болить разом із її сім'єю та друзями. Я навіть не могла уявити, що щось подібне може статися, коли ми вирішили привести цей тур до Бразилії, - написала Свіфт.

Звернення Тейлор Свіфт
Звернення Тейлор Свіфт

Нагадаємо, що Тейлор Свіфт показала свого нового красеня-хлопця Тревіса Келсі, але засвітилася з " ;травмованим" носом.

Раніше ми повідомляли, що концерт Тейлор Свіфт викликав землетрус: фанати не стримували себе. a>