Відома українська актриса, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram.

Ірина Сопонару є яскравою та медійною особистістю, а отже – мішенню для злісних хейтерів. У шоу "ЖВЛ" артистка розповіла, як дає відсіч і чим захоплюються її віддані фанати у досить провокаційній рубриці.

Ірина Сопонару, фото: Знай.ua
Ірина Сопонару, фото: Знай.ua

Зірка з вдячністю відноситься до численних компліментів, іноді навіть дуже пікантних щодо фігури, і порівняння зі співачкою Шакірою вона сприймає позитивно.

"Якщо ви не хочете, щоб кров із вух пішла, тоді краще цього чути", - прокоментувала Ірина свої вокальні дані.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Ірина Сопонару, фото: Знай.ua
Ірина Сопонару, фото: Знай.ua

Навіть на неприємну критику щодо гумору та худорлявості Сопонару реагує спокійно. Хейтери принижують її через маленькі груди, але Сопонар це не турбує. Зірка спритно жартує навіть на провокаційні висловлювання.

[quote author=""]"По-перше, хто пропагує аномальний скот, я не розумію. Кожен має свою конституцію тіла. Вибачте, що через мене у вас безсоння. Нехай вам насниться гарний сон зі мною в головній ролі, тільки не вульгарний», - відповіла Ірина на кілька коментарів.

Нагадаємо, що Ірина Сопонару перед весіллям схопила чорного хлопця і стала дияволицею:"Ну, ви зрозуміли?".

Раніше ми повідомляли, що Іра Сопонару з "Жіночого кварталу" похвалилася обручкою і розкрила, где зіграє весілля з британцем.