Українська співачка та колишня учасниця учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська, яка з початку повномасштабного вторгнення втекла закордон, зараз намагається "відбілитись" та знову заробляти гроші на українцях. Після того, як артистка захищала російську мову, вона випустила нову пісню українською.

Про це розповів український блогер Богдан Беспалов.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Влітку Слава перебуваючи закордоном, активно "топила" за російську мову та ображала тих, хто поскаржився на російськомовні пісні Макса Барських.

Звичайно таким чином вона розчарувала більшу частину шанувальників.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Нещодавно артистка зняла кліп на Львівському вокзалі разом із музикантом Андрій Кравченко на україномовну пісню, прем'єру якої запланували на 22 листопада.

Для того щоб привернути увагу аудиторії, артистка підкріпила анонс новою публікацією також на українській мові.

"Львів — особливе для мене місто! Місто мого спокою і натхнення… Місто, де мене ніколи не цькували за мову, якою я спілкуюся, бо в мене в душі дещо більше — любов до рідної землі! А яке ваше улюблене українське місто?" — пише Слава.

Богдан Беспалов обурений цинізмом Камінскої, яка буквально нещодавно з піною у рота захищала російську мову, а тепер "перевзулась" та хоче знову заробляти гроші на українцях.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

"Пост українською, пісня українською, любов до рідної землі, а потім ти виїжджаєш любити Україну "на відстані", спілкуючись російською, вриваючись у дуже соціальні теми. Пропагуєш наративи країни болот. Це таке загравання та провокація." - зазначає Беспалов.

Блогер щиро дивується тому, що артистка має нахабство незважаючи на свої скандальні вислови і поведінку, робити із себе таку патріотку та так "співати" про любов до рідної країни.

Нагадаємо, "Не можу назвати їх українцями": Ірина Фаріон наїхала на військових полку "Азов" через мову

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська "спробувала" напоумити "подругу" Фаріон після скандалу: "Потрібен чоловік, голодна тітка"

Як повідомляв Знай.ua, кум Лободи Анатолій вів захід у США російською мовою, але "режим Фаріон" попросив не включати: "На дрони"