16 листопада 2023 року на Netflix з'явилася перша частина фінального сезону культового серіалу "Корона" — останні шість серій вийдуть у грудні.

Мільйони глядачів по всьому світу дуже чекали на продовження історії про британську монархію. Ось тільки на сайті рецензій Rotten Tomatoes можна побачити найнижчий рейтинг серед усіх сезонів, що не може порадувати... в чому ж справа?

Серіал "Корона", скріншот: rottentomatoes
Серіал "Корона", скріншот: rottentomatoes

Творці проекту ще до прем'єри повідомляли, що у шостому сезоні буде показано загибель принцеси Діани. Через це виникла нестримна цікавість — як Netflix зможе показати цю трагедію на екранах. Хоча ще раніше принц Вільям, її син, заявляв і навіть присягався, що ніколи не допустить того, щоб смерть мами була показана в художніх картинах.

Ситуацію посилила і смерть королеви Єлизавети ІІ, 8 вересня 2022 року. У попередніх сезонах "Корони" творці проекту не боялися показувати жінку такою, якою вона є. Але цього разу треба було стежити за словами та діями.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Серіал "Корона", фото: скріншот з відео
Серіал "Корона", фото: скріншот з відео

Поганим критики вважають початок останнього сезону "Корони" через сум, що огортає, яким пронизані абсолютно всі шість епізодів. Тут можуть утримуватися спойлери. Наприклад, Єлизавета II і принц Філіп показані дуже старими. До того ж, чоловік Королеви визнається їй у зраді давно.

Ще й шлюб принцеси Діани виявився повністю зруйнованим незадовго до її смерті. Тому діти навіть не знають, що їм робити... на чий бік ставати. І якщо раніше історія британської монархії була показана абсолютно реалістично, то незабаром це руйнується запровадженням примари Діани, яка приходить до багатьох членів її сім'ї після трагедії.

Нагадаємо, у короля Чарльза III зажадали натиснути на Джо Байдена і сказати правду про НЛО: "Міг би взяти трубку і... "

Як повідомляв "Знай.uа", принц Гаррі може проігнорувати ювілей Короля Чарльза III - відносини між сином і батьком розколюються

Знай.uа писав, "божевільна": принц Вільям зробив висновок про Кейт Міддлтон через її "фанатизму"