Юлія Саніна — відома українська виконавиця, солістка рок-групи The Hardkiss, якій, до сьогодні, всі приписували дуже близькі стосунки з Тіною Кароль.

У жінок є спільна пісня під назвою "Вільна", на сцені вони ведуть себе дуже екстравагантно. Ні в кого не було жодного сумніву, що артистки чи не найкращі друзі. Проте Юлія розкрила деталі їхнього спілкування з Кароль, заявивши, що не все так яскраво, як комусь хотілося.

Юлія Саніна та Тіна Кароль. Фото: instagram.com/the_hardkiss
Юлія Саніна та Тіна Кароль. Фото: instagram.com/the_hardkiss

Про це стало відомо на шоу "Пекельні муки", у спілкуванні Юлії з Євгеном Клопотенком. Жінка танцювала з Кароль на проекті "Танці зі зірками", вони тепло один про одного відгукуються, періодично виступають на спільних концертах, але не є подругами.

Юлія Саніна навіть якось "відібрала" місце у шоу "Голос країни" у Тіни Кароль, хоч і не спеціально.

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

"Ми хороші знайомі, скажімо так. Артисткам взагалі дуже важко дається дружба. Я відчуваю до неї теплоту, і вона до мене. Списуємось", – заявила Юлія Саніна.

Тіна Кароль та Юлія Саніна, фото: Знай.ua
Тіна Кароль та Юлія Саніна, фото: Знай.ua

У Юлії Саніної навіть татуювання є на руці, на якій вона зображена разом із Тіною. Зроблено її було після виходу пісні "Вільна".

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss через війну здійснила свою мрію: "Перед очима – розстріляна шапочка"

Як повідомляв "Знай.uа", "я гублюсь...": Тіна Кароль із рюкзаком замість сумочки розповіла, скільки витрачає на одяг

Знай.uа писав, "блогери не заробляють": Оля Полякова звинуватила зірок інтернету в максимальній брехні до українців