Тіна Кароль — відома українська виконавиця, чи не легенда нашого шоу-бізнесу, жінка, яка пройшла через вогонь і воду, перебуваючи на сцені та радуючи шанувальників своїм співом, незважаючи на ніщо.

Зараз блогер Богдан Беспалов на власному Youtube-каналі поділився деякою інформацією про колишнього коханого артиста. Він повідомляє, що Антон Попов, якого якось бачили з Тіною на курорті в Карпатах, опинився в РФ... про що свідчить його геолокація у соціальній мережі Instagram.

Тіна Кароль та Ніколас Карма, скріншот: Instagram
Тіна Кароль та Ніколас Карма, скріншот: Instagram

"Цікаво, чим Попов там займається? Робота, просто "подорож", або, може, щось інше? Але цікаво виходить: українець, який мовчить про війну та геолокацію в країні боліт”, - заявляє блогер.

За його словами, Тіна Кароль розлучилася з цією людиною ще на початку повномасштабної війни, 24 лютого 2022 року. Попов працював разом із співачкою понад десять років, гітаристом. Він спочатку жив у США, а потім чомусь переїхав до країни-агресора.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Зараз же дізнатися про місцезнаходження цієї людини неможливо, оскільки вона приховала геолокацію.

Ексбойфренд Тіни Кароль, скріншот: Youtube
Ексбойфренд Тіни Кароль, скріншот: Youtube

Тіні Кароль зараз приписують нові відносини, мабуть, виходячи з відео в TikTok та інших соціальних мережах. Там вона часто з'являється у компанії танцюриста Дмитра Жука.

Нагадаємо, "я гублюсь...": Тіна Кароль із рюкзаком замість сумочки розповіла, скільки витрачає на одяг

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль "розрізала" сукню на тілі навпіл, а її ще й по попі погладили: "Глотне і навіть не подавиться"

Знай.uа писав, "випадково надихнулася?": блогер натякнув, що Тіна Кароль "сплагіатила" ідею у зрадниці Ані Лорак