Сьюкі Вотергауз – британська модель та співачка, яка зараз зустрічається з зіркою культових фільмів - Робертом Паттінсоном.

Нещодавно в мережі почали ширитися чутки про ймовірну вагітність моделі, але донедавна зіркова пара ніяк не коментувала це.

Роберт Паттінсон і Сьюкі Уотерхаус
Роберт Паттінсон і Сьюкі Уотерхаус

Під час свого виступу Сьюкі зробила невелику перерву, щоб звернутися до публіки та підтвердити свою вагітність. Зі сцени вона заявила, що вдягнула блискучий образ, щоб відвернути увагу публіки від чогось ще. З’явилась співачка під час виступу в обтягнутій блискучій сукні та короткій шубі. Під час звернення вона показала на свій досить круглий живіт, який було важко не помітити.

Напередодні офіційної інформації у мережі з’явились фото, на якому Сьюкі в компанії Роберта Патінсона на прогулянці. На фото було чітко видно округлені форми дівчини.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Стосунки пара завжди тримала за сімома замками, тому про них не багато відомо. Пара почала зустрічатися ще в 2018 році. Всі 4 роки вони ніде не з’являлись разом на світських заходах і лише в 2022 році дебютували на модному показі. Для обох це перша дитина.

Роберт Паттінсон та С'юкі Вотергаус, elle
Роберт Паттінсон та С'юкі Вотергаус, elle

Роберт Патінсон – відомий британський актор, музикант та модель. Став відомим на весь світ завдяки головній ролі в екранізації бестселера "Сутінки".

Нагадаємо, портал Знай, інформував біля Злати Огнєвіч впала касетна бомба і артистка ледь не посивіла: "Я все бачила на власні очі"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Не можу повірити": красуня Мішель Андраде знялася в культовому серіалі "Корона" від Netflix

Також, наш портал інформував, кардіо чи силові тренування: Аніта Луценко розповіла про вправи, які допоможуть схуднути