Відома українська тренерка та зірка "Зважених та щасливих" Аніта Луценко дала відповідь на популярне питання тих, хто регулярно відвідує тренажерний зал: "Кардіо вправи чи силові?"

Про те, які саме вправи краще підійдуть у вашому випадку, вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Аніта Луценко. Фото Instagram
Аніта Луценко. Фото Instagram

Відома тренерка пояснила, що обираючи між цими видами тренувань, потрібно визначитись із вашою метою, причиною того, для чого ви регулярно займаєтесь фізичною активністю.

Аніта зазначила про те, що тим хто бажає схуднути, потрібно приділяти увагу саме їжі, а не вибору між силовими чи кардіо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Аніта Луценко. Фото Instagram
Аніта Луценко. Фото Instagram

"Якщо у вас профіціит калорій (тобто калорій більше заходить, ніж ви витрачаєте) і ви буде робити вправи - ви не будете худнути. Якщо ж у вас буде дефіцит калорій (ви будете споживати менше, ніж витрачаєте), не залежно від силових чи кардіо ви будете худнути" - зазначила тренерка.

Вона розповіла, що активність може також зменшити калорії, які ви вживали, однак це не буде давати вам бажаний результат.

Але якщо підключити правильне та здорове харчування до занять у залі, то Аніта радить робити силові вправи більше на великі групи м'язів із великою кількісю повторів.

Аніта Луценко, фото: Instagram
Аніта Луценко, фото: Instagram

Необхідно робити акцент на випадах, присіданнях, бьорпі, вправи на спину.

Також Аніта радить для схуднення завершувати своє тренування 20-хвилинним кардіо, або просто чергувати тренвання, і займитись декілька разів силовими тренування, а декілька кардіо.

Тим хто хоче розвинути у собі силу і витривалість, тренерка радить не зациклюватись на одному занятті та всебічно розвивати здібності свого тіла.

Силові потрібно чергувати із вправами на гнучкість, витримку та координацію.

Нагадаємо, що Аніта Луценко розлютилася через окупантів, які вкрали 1 вересня у її доньки.

Раніше ми повідомляли, що карколомна Аніта Луценко із "Зважені та щасливі" порушила головне питання, чоловіків не стосується.