"Взагалі дуже важко": Юлія Саніна зізналася, що подругами з Тіною Кароль вони не стали

Юлія Саніна та Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Юлія Саніна та Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Юлія Саніна — відома українська виконавиця, солістка рок-групи The Hardkiss, якій, до сьогодні, всі приписували дуже близькі стосунки з Тіною Кароль. У жінок є спільна пісня під назвою "Вільна", на сцені вони ведуть себе дуже екстравагантно. Ні в кого не було жодного сумніву, що артистки чи не найкращі друзі. Проте Юлія розкрила деталі їхнього спілкування з Кароль, заявивши, що не все так яскраво, як комусь хотілося. Про це стало відомо на шоу "Пекельні борошна", у спілкуванні Юлії з Євгеном Клопотенком. Жінка танцювала з Кароль на проекті "Танці зі зірками", вони тепло один про одного відгукуються, періодично виступають на спільних концертах, але не є подругами.

Пенсіонерам готують ряд доплат: дозволить не померти з голоду, але не більше

Оформлення пенсії, скріншот: YouTube
Оформлення пенсії, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

До кінця 2023 року пенсіонерам будуть доступні різні види доплат: від ООН, надбавки за віком та доплати батькам із неповнолітніми дітьми. Збільшення пенсій пов'язане із віком пенсіонерів:

  • від 70 до 74 років – 300 гривень,
  • від 75 до 80 років – 456 гривень,
  • від 80 років та старше – 570 гривень.

Мінімальна пенсія у 2093 гривень залишиться незмінною. Доплата може бути надана українцям у зоні конфлікту за відповідного розміру пенсії та розраховується як різниця між 3000 гривень та фактичною пенсією. Наприклад, якщо пенсіонер отримує мінімальну пенсію у розмірі 2093 гривні, то до неї додадуть 907 гривень.

"Не треба панікувати": в "Укренерго" чи витримає енергосистема важку зиму

"Укренерго". Фото: скрін youtube
"Укренерго". Фото: скрін youtube

Росіяни щоночі атакують Україну шахедами та намагаються зруйнувати нашу енергосистему. Завдячуючи нашим Збройним Силам та бійцям ППО, ми даємо гідну відсіч окупантам. Однак влада попереджає про те, що ця зима може бути не легшою за минулорічну. В "Укренерго" пояснили про те, чи зможе наша енергетична система витримати обстріли об'єктів енергетичної інфраструктури та чи варто нам сильно нервувати через можливе повторення минулорічного сценарію. Однак краще громадянам все-таки приготуватись до будь-яких "несподіванок" від країни-агресорки та запастись базовими речами на випадок блекауту.

У "Нафтогазі" повідомили про важливе оновлення: що змінилось

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Відтепер окрім власника оселі, вносити показники газового лічільника тепер можуть ще деякі особи. Окрім цього, сроживачі блакитного палива отримають можливість зайти в особистий кабінет по міжнародному номеру. "Ми виконали прохання клієнтів та розширили географію використання нашого особистого кабінету. Додали у процес верифікації можливість підтвердження по міжнародному номеру", - йдеться в повідомленні. Як пояснюють у компанії, передавати показання лічильника необхідно навіть, якщо ви тимчасово не проживаєте у помешканні та не користувалися газом.

Блекауту зможемо уникнути? В Україні заявили про потужний захист електромереж від атак дронів та ракет

Ракетний удар окупантів по Рівненщині
Ракетний удар окупантів по Рівненщині

Опалювальний сезон триває — десь нещодавно, десь уже цілий місяць, проте це той самий період, коли нам потрібно бути особливо пильними через можливі масові повітряні атаки росіян по критичній інфраструктурі України. Опалювальний сезон триває — десь нещодавно, десь уже цілий місяць, проте це той самий період, коли нам потрібно бути особливо пильними через можливі масові повітряні атаки росіян по критичній інфраструктурі України. Зараз на офіційній сторінці Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про готовність до атак дронами та ракетами.